Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 24g
Kolhydrater: 67g
Recept på mexikansk quorngryta med svarta bönor. Chilipulver är en kryddmix på mild chilipeppar, spiskummin och oregano. Bör ej förväxlas med ren chilipeppar, som är mycket starkare.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs lök och quornfärs i 1 msk olja i en stekpanna ca 5 min. Krydda med chilipulver, 1 tsk salt och 2 krm peppar. Blanda ner tomatpurén och häll över 3 dl vatten.
Skölj hastigt av bönorna med kallt vatten och låt rinna av. Blanda ner dem i pannan och låt sjuda ca 5 min.
Kärna ur och skiva avokadorna. Servera quorngrytan med ris, avokado och gräddfil.