Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Melonskålar med vaniljkesella

Hallon och melon hör verkligen sommaren till och smakar alltid lika härligt tillsammans.

Melonskålar med vaniljkesella
Melonskålar med vaniljkesella
Melonskålar med vaniljkesella
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 2 småmeloner- tex galia, ogen eller cantaloupe
  • 23 dlhallon
  • 2 mskmynta- hackad
  • 0,5 stcitron- rivet skal och saft

Vaniljkesella

  • 250 gkesella
  • 1 stvaniljstång- urskrapad
  • 1 mskflorsocker

Gör så här

  1. Börja med att blanda ingredienserna till vaniljkesellan.

  2. Halvera melonerna, ta bort kärnorna och gröp ur melonköttet.

  3. Blanda försiktigt melon, hallon, mynta, citronskal och -saft.

  4. Servera fruktsalladen i melonskålarna. Toppa med en klick vaniljkesella.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök