Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Melonsallad med mynta och limegrädde

Mixa dina favoritmeloner med mynta och njut med limegrädde. En välkommen avslutning på en stadig middag. Det som blir över kan du äta som mellanmål dagen efter.

Melonsallad med mynta och limegrädde
Melonsallad med mynta och limegrädde
Melonsallad med mynta och limegrädde
Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 500 gmelon- blandade sorter t.ex. vattenmelon, Galia och Cantaloup
  • 1 knippamynta
  • 1 dlvispgrädde
  • 1lime- finrivet skal och saften

Till garnering

  • myntablad

Gör så här

  1. Skala och skär melonerna i bitar.

  2. Hacka myntan. Blanda med melonbitarna, pressa över lime.

  3. Vispa grädden och vänd ner limeskal.

  4. Servera melonsalladen i skålar, toppa med limegrädde.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök