Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Melonsallad med halloumi passar både till lunch och middag. Om du bryter halloumin istället för att skära den blir den krispigare när du steker den. Plocka gärna späda maskros- och kirs-kålsblad till salladen.
Skala, kärna ur och skär melonen i kuber. Ansa och skiva löken tunt. Blanda melon och lök.
Strimla rosésalladen och blanda med de vilda örterna.
Vispa ihop 1/2 dl olja och vinäger och häll över salladen. Krydda med salt och peppar och lägg upp salladen på ett stort fat.
Bryt halloumin i bitar och stek hastigt i 1 msk olja så att den blir gyllene.
Toppa salladen med osten och myntablad och servera genast med bröd.