Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Melonbulgur med feta och skinka

Melon och feta är en lyckad grekisk kombination. Bulgur kan också bytas mot couscous.

Melonbulgur med feta och skinka
Melonbulgur med feta och skinka
Melonbulgur med feta och skinka

Ingredienser

  • 3 dlbulgur
  • 6 dlvatten
  • 1 tärninghönsbuljong
  • 400 gmelon
  • 200 gskinka- rökt, eller kassler
  • 200 gfetaost
  • 4 dlrucolasallad
  • 0,5purjolök
  • 0,5 dlsvarta oliver
  • 1 krmsvartpeppar

Tillbehör

  • 2 dlmatyoghurt
  • 1 mskhonung- flytande
  • 1 krmsalt
  • 1 krmpeppar

Gör så här

  1. Koka bulgur i hönsbuljongen enligt anvisningarna på paketet. Låt svalna. Skär melon, skinka, fetaost och sallad i bitar. Strimla purjolöken.

  2. Rör ner det i den kokta bulguren. Lägg i oliver och mal över svartpeppar. Servera med såsen.

Vad tyckte du om receptet?