Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Melon- och nektarinbitar med vinyoghurt

Svalkande efterrätt i den ljumma sommarkvällen.

Bara att skära frukten i bitar.

Melon- och nektarinbitar med vinyoghurt
Melon- och nektarinbitar med vinyoghurt
Melon- och nektarinbitar med vinyoghurt

Ingredienser

  • 2meloner- olika, t ex galia- och nätmelon
  • 2nektariner

Vinyoghurt

  • 1 lyoghurt- med honungssmak
  • 1 mskhonung- flytande
  • 0,5 dlvin- sött, t ex Château Menota eller Amfora Muscat d´Alexandrie

Gör så här

  1. Ansa och skär upp meloner och nektariner. Servera med vinyoghurt. Vinyoghurt Låt yoghurten rinna av i ett kaffefilter ca 4 timmar i kylskåp, så att den inte blir så tunnflytande. Ca 3 dl vassle bör tas bort. Rör ner honung och vin. Servera såsen till blandad melonsallad. Det som blir kvar av såsen passar bra att blanda ut frukostyoghurten med.

Vad tyckte du om receptet?