Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Melon och hallon med färskosttopping


Marinerade bär och melon med krämig topping. Den här desserten är lika enkel att laga som den kommer att bli uppskattad.

Melon och hallon med färskosttopping

Melon och hallon med färskosttopping

Melon och hallon med färskosttopping

Ove Lindfors

Ingredienser

  • 4 dlhallon
  • 4 dlmelon- fintärnad
  • 5 mskråsocker
  • 1citron- rivet skal
  • 2 tskcitron- pressad
  • 100 gphiladelphia
  • 125 gkesella
  • 1 tskvaniljsocker
  • 1,5 mskhonung- flytande
  • 1äggula
  • 1äggvita
  • choklad- mörk till garnering

Gör så här

  1. Blanda hallon, melon, socker, citronskal och saft.

  2. Blanda ost, kesella, vaniljsocker och honung.

  3. Rör i äggulan. Vispa äggvitan till fast skum. Vänd ner den i smeten.

  4. Klicka smeten ovanpå bären och strö över strimlad choklad.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök