Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 17g
Kolhydrater: 52g
Recept på matjessill med rödbetor, kapris och potatissallad. Använd färdigkokt potatis så går rätten ännu snabbare att laga.
Koka potatisen mjuk. Låt den rinna av och svalna. Skala och skär potatisen i bitar.
Kärna ur och tärna äpplet. Hacka gräslöken. Blanda gräddfil, senap, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Vänd ner potatis, äpple och hälften av gräslöken.
Låt sillen rinna av och lägg den på ett fat. Skär rödbetor och gurka i mindre bitar. Strö rödbetor, gurka, kapris och resten av gräslöken över sillen. Servera med potatissalladen till.