Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på matjessill som serveras med färskpotatis, ägg och härlig rädiscrème.
Rädiscrème: Skölj blasten och låt den rinna av på hushållspapper. Skala vitlöksklyftan. Mixa blast, vitlök och spenat. Tillsätt majonnäs och gräddfil. Krydda med salt och peppar.
Lägg äggen i en kastrull och häll på vatten så att det täcker. Låt koka upp och sjud äggen ca 7 min. Spola dem i kallt vatten och skala dem.
Skär sillen i bitar, ca 2 cm breda. Skär potatisen i bitar. Halvera äggen på mitten. Skala och skär löken i ringar. Ansa och skiva rädisorna. Lägg allt på ett stort fat.
Klicka på lite av rädisblastcrèmen och servera resten i en skål vid sidan om. Strö över pepparrot och garnera med dill.