Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Matjessill med kaviarsås

Den här sillen kan du göra medan gästerna hänger av sig i hallen. Men den går förstås även bra att göra dagen innan.

Matjessill med kaviarsåsMatjessill med kaviarsåsMatjessill med kaviarsås
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 2 burkarmatjessillfiléer- hela,à 200 g
  • 0,5 dlrödlök- finhackad
  • 0,5 dlpurjolök- strimlad
  • 12 mskdill- hackad

Kaviarsås

  • 2 dlcrème fraiche
  • 1 mskmajonnäs
  • 2 mskkalles kaviar

Gör så här

  1. Låt matjessillen rinna av och skär den i mindre bitar. Blanda ingredienserna till såsen. Vänd ner sillen i såsen.

  2. Vid servering: Lägg upp sillen på ett fat och strö över rödlök, purjolök och dill.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök