Recept och styling: Lena Söderström Foto: Lennart Weibull
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på härlig sommmarmat med matjessill och färskpotatis.
Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten ca 20 minuter.
Häll av vattnet och ånga av den noga. Låt svalna ca 15 minuter.
Dela potatisen. Skala och dela äggen. Lägg potatis och ägg på ett fat.
Vispa ihop ingredienserna till dressingen och fördela den över salladen.
Skär sillen i bitar och lägg dem på ett fat.
Låt smöret bli ljusbrunt i en liten kastrull.
Ringla det brynta smöret över sillen. Garnera med klippt gräslök och rödlöksringar.
Recept och styling: Lena Söderström Foto: Lennart Weibull
Recept från Mitt kök