Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Matjessill i färskost

Matjessillfärskost är god på knäckebröd. Blanda gärna ihop färskosten dagen före servering så smakerna hinner mogna.

Matjessill i färskost
Matjessill i färskost
Matjessill i färskost
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 1 burkmatjessill- (200 g)
  • 200 gfärskost- naturell

Garnering

  • smörgåskrasse

Tillbehör

  • knäckebröd

Gör så här

  1. Låt matjessillen rinna av och skär den i bitar. Mixa sill och färskost slätt med mixerstav eller i matberedare.

  2. Klipp smörgåskrasse över sillen. Servera osten till knäckebröd.

Vad tyckte du om receptet?