Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Matjessill i citron- och örtsås

Sommarfräscht och superenkelt. Låt sillen rinna av ordentligt, gärna på hushållspapper innan den blandas med gräddfil, citron och örter.

Matjessill i citron- och örtsåsMatjessill i citron- och örtsåsMatjessill i citron- och örtsås

Ingredienser

  • 2matjessill- i burkar
  • 2 dlgräddfil
  • 1,5 tskcitronskal- finrivet
  • 0,5 dldill- hackad
  • 0,5 dlgräslök- finhackad
  • 0,5 krmvitpeppar- nymald
  • 0,5 krmsalt

Tillbehör

  • färskpotatis- rädisor, gurka och kavring

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av väl. Blanda sill, gräddfil, citronskal, dill, gräslök, peppar och salt.

  2. Servera med nykokt färskpotatis, rädisor, gurka och en kavringsmörgås.

Vad tyckte du om receptet?