Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Matjesill - med hackat ägg, lök och brynt smör

Brynt smör förhöjer verkligen smaken på kryddig matjesill! Recept av Tommy Myllymäki.

Matjesill - med hackat ägg, lök och brynt smör
Matjesill - med hackat ägg, lök och brynt smör
Matjesill - med hackat ägg, lök och brynt smör

Ingredienser

  • 2 burkarmatjessill- (200 g)
  • 1rödlök
  • 6ägg- hårdkokta
  • 1 dlgräslök- finhackad
  • 100 gsmör

Gör så här

  1. Skala och finhacka löken. Skala äggen och finhacka vita och gula för sig.

  2. Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Lägg alla ingredienser i grupper på en tallrik. Bryn smöret och häll över sillen. Servera genast.

Vad tyckte du om receptet?

Test! Årets godaste matjesill 2018

Vi har testat nio olika matjessillar och hittat årets favorit 2018 – se vilka som är godast här.