Recept av Suzanne Ribbing
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 32g
Kolhydrater: 45g
Recept på matig laxsallad. Grynen får smak av pesto. Välj gärna en färsk pesto som ger extra mycket basilikasmak.
Sätt ugnen på 225°. Koka grynen enligt anvisning på förpackningen.
Skär laxen i kuber, ca 2 x 2 cm. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och strö över 1 tsk salt och 1 krm peppar. Tillaga mitt i ugnen ca 10 min.
Blanda peston med 3 msk av grynens kokvatten. Låt grynen rinna av och blanda med peston. Vänd ner spenaten. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Grovriv osten.
Lägg grynen på ett fat och toppa med lax och parmesan. Servera genast.
Recept av Suzanne Ribbing