Tips! Välj en lagrad tryffelpecorino med kraftig smak, gärna Moliterno al tartufo.
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tryffelpecorino, skogschampinjoner och krämig äggröra på levainbröd. Vår matiga gourmetmacka extra allt är en suverän mitt-i-veckan-lyx.
Finriv osten. Skär tomaten i tunna skivor. Ansa och skiva svampen. Skala och finhacka vitlöken.
Stek svamp och vitlök i 1 msk smör tills de fått fin färg. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Vispa ihop ägg och grädde. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Smält 1 msk smör i en sauteuse eller kastrull. Häll i äggsmeten och värm under omrörning till en krämig äggröra.
Rosta bröden. Täck dem med tomatskivor. Fördela äggröra och svamp på bröden och toppa med osten. Garnera med timjan och servera genast med sallad.
Tips! Välj en lagrad tryffelpecorino med kraftig smak, gärna Moliterno al tartufo.