Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här matiga salladen är god tillsammans med det mesta på en buffé. Salladen i sig har en neutral smak, sen får var och en smaksätta sin portion med rucolapeston.
Peston: Ansa och grovhacka rucolan. Mixa ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
Skär zucchinin i små tärningar. Skala och hacka vitlöken. Fräs zucchini och vitlök i olivoljan i en panna.
Koka mathavren enligt anvisningen på förpackningen, cirka 15 minuter. Låt ånga av.
Vänd ner matvetet i pannan med zucchini. Smaka av med salt & peppar.
Lägg upp salladen, garnera med rucola och servera med peston.
Recept från Mitt kök