Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mascarponeglass med röda bär

Mascarpone gör att glassen blir härligt krämig.

Mascarponeglass med röda bärMascarponeglass med röda bärMascarponeglass med röda bär
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 100 ghallon
  • 100 gjordgubbar
  • 1,5 dlsocker- eller björksocker
  • 250 gmascarpone
  • 150 gyoghurt- naturell 3 %

Gör så här

  1. Mixa hallon och jordgubbar med socker till en puré.

  2. Blanda i mascarpone och yoghurt och mixa till en glasskräm.

  3. Kör i glassmaskin. Alternativt ställ i frys och rör om då och då tills glassen känns smidig och fast.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök