Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Marsipan- och nougatsnurror

Superenkla marsipanrullar med nougat och Non stop. Lika lätta att göra som roliga att se på. Dessutom väldigt goda! 

Marsipan- och nougatsnurror
Marsipan- och nougatsnurror
Marsipan- och nougatsnurror
Foto: Åsa Swanberg

Ingredienser

  • florsocker
  • 200 gmarsipan
  • 200 gnougat- kylskåpskall
  • 0,5 dlNonstop- chokladknappar, krossade

Gör så här

  1. Pudra florsocker på en silikon­matta om du har, annars direkt på din arbetsbänk. Kavla ut marsipanen till en platta, ca 15 x 20 cm. 

  2. Hyvla nougaten i tunna skivor och fördela den på marsipanplattan. Krossa Nonstop och strö över det. Rulla ihop marsipanen från kortändan och rulla in den i plastfolie. Låt rullen ligga i frysen i 1 timme.

  3. Skär rullen i skivor, 1 cm breda. Förvara godiset i en burk med tättslutande lock i kylskåp.

Vad tyckte du om receptet?