Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Som en dröm! Mjuka och lena marshmallows med knastrigt socker som bara smälter i munnen.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min.
Blanda socker och vatten i en kastrull. Låt koka till 127°. Ta av från värmen. Lyft upp gelatinbladen och smält dem i sockerlagen.
Vispa äggvitan till fast skum. Vispa ner den varma sockerlagen. Rör i persikopuré. Fortsätt att vispa ytterligare 3 min.
Klä en form med plastfolie, ca 20 x 30 cm, och bred ut smeten. Ställ i kylen för att stelna ca 8 timmar.
Sätt ugnen på 100°. Dela och skrapa ut kärnorna ur passionfrukterna. Lägg dem i en form med bakplåtspapper och låt torka ca 1 timme i ugnen. Låt svalna. Mixa kärnorna med sockret.
Skär marshmallowsen i bitar och rulla dem i sockret. Servera genast.