Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på marinerad rödbetssallad med grönmögelost och fikon. Färdigkokta rödbetor är en trevlig genväg. Förpackningarna hittar du på grönsaksavdelningen. Vit balsamvinäger har en mild och inte så skarp vinägersmak som passar utmärkt till rödbetorna.
Riv rödbetorna på mandolin med strimmelfunktion. Blanda rödbetorna med vinäger, olja, flingsalt och peppar.
Halvera fikonen. Skär bort skalet från apelsinen och skär ut hinnfria klyftor. Fördela rödbetsstrimlor och sallad på ett fat. fikonen. Skär bort skalet från apelsinen och skär ut hinnfria klyftor. Fördela rödbetsstrimlor och sallad på ett fat.
Bryt över bitar av osten och garnera med fikon, apelsin och nötter.