Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kycklingfiléerna bör marinera minst 1 timme innan de bryns och får sedan bräsera i kokossås.
Snitta kycklingfiléerna med en vass kniv på ovansidan, 3-4 tvärgående snitt. Blanda soja, limeskal, vitlök, ingefära och pepparfrukt. Lägg det i en plastpåse tillsammans med kycklingfiléerna. Knyt ihop påsen och låt marinera i kylen minst 1 timme.
Ta upp kycklingfiléerna ur marinaden men spara den till såsen. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingfiléerna ca 1 min på varje sida.
Häll på vatten, resten av marinaden och smula ner buljongtärningen. Låt koka på medelgod värme ca 5 min. Häll på kokosmjölken och låt koka ytterligare 5 min. Vänd gärna filéerna några gånger under tiden.
Servera med kokta risnudlar och sallad. Ca 440 kcal per portion, varav ca 12 g fett.