När du ändrar antalet portioner så kan tillagningstiden ändras. Den är beräknad efter grundreceptet.
Det är bara måtten till vänster, före ingrediensen, som räknas om. Inte det som kan stå i parentesen efter.
250 gnötfärs
3 msksoja- japansk
2 msksambal badjak
1 msksesamolja
250 gwokgrönsaker- frysta
1 mskrapsolja
2 msksesamfrön- rostade
0,5 krukakoriander
Gör så här
Blanda färsen med soja, sambal och sesamolja. Låt stå ca 5 min.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola av dem med kallt vatten och låt rinna av.
Stek färsen under omrörning i en wok eller stekpanna tills den är smulig och har fin färg. Tillsätt grönsakerna och stek ytterligare ca 5 min. Blanda ner nudlarna och vänd runt.
Lägg upp woken på tallrikar och toppa med sesamfrön och koriander.