Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Marinerad chicken tikka med hjortronyoghurt

Hjortonyoghurten passar oerhört bra till denna goda kycklingrätt.

Marinerad chicken tikka med hjortronyoghurtMarinerad chicken tikka med hjortronyoghurtMarinerad chicken tikka med hjortronyoghurt
WOLFGANG KLEINSCHMIDT

Ingredienser

  • 12kycklingvingar
  • 5 dlyoghurt naturell
  • 2 mskingefära- finriven
  • 0,5 dlkoriander- hackad färsk
  • 3 mskgaram masala
  • 0,5röd chili- finhackad
  • salt

Hjortronyoghurt

  • 2 dlyoghurt naturell
  • 3 mskhjortron- sylt

Gör så här

  1. Skär bort den yttersta biten av vingen. Rör ner ingefära, garam masala och chili i yoghurten. Salta. Lägg i vingarna och låt dem marinera i en timme.

  2. Ta upp vingarna och lägg dem på en medelstark grill. Vänd ofta och grilla tills de är genomstekta, 10-15 minuter.

  3. Vänd samman yoghurt och hjortron slarvigt.

  4. Servera kycklingvingarna med hjortronyoghurt.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök