Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Traditionell rätt från Louisiana med majs, lök, tomat och chili. Passar bra att äta som en egen rätt eller som tillbehör till grillat kött och kyckling.
Strimla och stek baconen i olja, lägg på ett fat med hushållspapper och låt det rinna av.
Skala och hacka löken. Skär paprikan och tomaten i små tärningar. Hacka chilin och vitlöken fint.
Fräs löken och paprikan i olja, tillsätt tomaten, chilin, vitlöken och majsen. Fräs allt ett par minuter.
Häll i grädden och låt den koka in ett par minuter. Krydda med kajennpeppar och lite salt.
Strö över baconen, strimla chilin och salladslöken och lägg i pannan. Lägg på oregano och chiliflakes.
Recept från Mitt kök