Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mangosill

5-minuterssillen kan ätas direkt men ska helst dra i mangosåsen ett dygn.

MangosillMangosillMangosill
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 2 förp5-minuterssill- (à 420 g)
  • 100 gmango- fryst
  • 2 dlcrème fraiche
  • 0,5 dlmajonnäs
  • 1,5 mskmangobalsamvinäger
  • 2 mskgräslök- hackad

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av, torka med hushållspapper och skär den i 1 cm breda bitar.

  2. Tina mangon och mixa den med mixerstav. Tillsätt crème fraiche, majonnäs, vinäger och gräslök. Blanda i sillen.

  3. Låt sillen stå i kylen 1 dygn före servering.

Vad tyckte du om receptet?