Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mangomarmelad med vanilj

Mangomarmelad med vaniljMangomarmelad med vaniljMangomarmelad med vanilj
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 1 stmango- (medelstor)
  • 1 stapelsin- saft från
  • 0,5 stvaniljstång
  • 1,5 dlsyltsocker

Gör så här

  1. Skala och skär mangon i små bitar.

  2. Lägg bitarna i en kastrull. Tillsätt apelsinsaften, vaniljfrön, vaniljstången och sockret. Låt koka upp och låt sedan koka på mellanvärme utan lock i cirka 30 minuter. Rör om då och då.

  3. Häll upp i rena burkar och förvara i kylskåp.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök