Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mango- & avokadosallad


Passar fint till gravad, rökt eller stekt lax, räkor och pilgrimsmusslor.

Mango- & avokadosallad

Mango- & avokadosallad

Mango- & avokadosallad

Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 2mangor- går bra med fryst, tinad och tärnad, cirka 300 g
  • 34avokador
  • 1lime- pressad
  • 1orange paprika
  • 1,5gurka
  • 1 mskröd lök- finhackad
  • 2 mskolivolja- mild
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Skala och tärna mangon. Skala och skiva avokadon och droppa över limesaft.­ Strimla paprikan. Skala gurkan­ ­och skär bort kärndelen. Skiva gurkan.

  2. Finhacka rödlök. Blanda allt i en skål. Ringla över olivolja och pressa över limesaft. Salta och peppra efter smak.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök