Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mandelmaränger & nougatfyllning


Små platta mandelmaränger läggs ihop två och två med nougatsmet emellan.

Mandelmaränger & nougatfyllning

Mandelmaränger & nougatfyllning

Mandelmaränger & nougatfyllning

Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • maräng- I sats grundsmet
  • 0,5 dlmandel- mycket finhackad
  • 25 gnougat- (typ Odense)
  • 25 gmjölkchoklad
  • 1 tsksmör

Gör så här

  1. Vänd försiktigt ner den hackade mandeln i marängsmeten. Klicka ut cirka 20 platta maränger på bakplåtpapper och grädda i 125 grader cirka 45 minuter. Låt marängerna svalna.

  2. Smält nougat, choklad och smör i mikron eller över vattenbad.

  3. Blanda till en slät kräm. Klicka en tesked nougatkräm på en maräng och täck med en annan.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök