Kökstipset! Gräddas i en muffinsplåt eller i små formar så att de inte flyter ut under gräddningen.
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på små mandelkakor med limoncellogrädde och hallon. Supersöta minibakelser som är färdiga att äta på bara 20 minuter.
Sätt ugnen på 225°. Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen åt sidan och rör i mandelmjöl, bakpulver, socker och ägg.
Fördela smeten i småbrödsformar ställda i en liten muffinspanna eller i små aluminiumformar på en plåt. Grädda mitt i ugnen 8–10 min. Låt kallna på galler.
Grädde: Vispa grädde och likör fluffigt. Lägg grädden i en spritspåse med slät tyll.
Spritsa grädden på kakorna och tryck i chokladhjärtan. Pudra över florsocker och servera med hallon.
Kökstipset! Gräddas i en muffinsplåt eller i små formar så att de inte flyter ut under gräddningen.