Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Härliga mandelkakor bakade på mandel- och kokosmjöl. Degen ska vila i frysen en timme innan den skärs upp och gräddas.
Blanda alla torra ingredienser.
Vispa ihop de torra ingredienserna med kokosoljan och äggen.
Hacka mandeln och blanda ner den.
Forma en rulle, cirka 4 centimeter tjock, och vira in i bakplåtspapper. Låt rullen vila i frysen 1 timme.
Sätt ugnen på 185 grader.
Ta bort bakplåtspappret och skiva upp rullen med en vass kniv i ½ centimeter tjocka skivor.
Lägg skivorna på plåtar med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i 8-10 minuter tills kakorna börjar bli gyllenbruna i kanterna. Låt svalna på galler.
Recept från Mitt kök