Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mandelbiskvier

Det är verkligen enkelt att baka sina egna mandelbiskvier. De små mandeltopparna är klassiska att strö i nypon– eller blåbärssoppan, men passar också bra att packa i matsäcken.

Mandelbiskvier
Mandelbiskvier
Mandelbiskvier
Foto: Ove Lindfors

Ingredienser

  • 100 gmandelmassa
  • 1äggvita

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Riv mandelmassan fint på rivjärn, det går enklast om den är kylskåpskall. Rör ihop mandelmassa och äggvita.

  2. Spritsa eller klicka ut små kakor på en plåt med bakplåtspapper.

  3. Grädda i övre delen av ugnen cirka 7 minuter.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök