Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Runda av med en bakelse som har allt - både lite nötigt, syrligt och sött.
Sätt ugnen på 200°. Hacka mandeln. Riv mandelmassan på ett rivjärn. Blanda den med ägg och socker.
Sikta i mjölet. Blanda i mandeln.
Bred ut smeten i en smord liten långpanna, ca 20 x 30 cm.
Grädda bottnen mitt i ugnen ca 20 min. Låt bottnen svalna. Stansa ut runda kakor, ca 7 cm i diameter.
Vispa grädden och blanda med rårörda lingon. Fyll grädden i en spritspåse. Spritsa grädden på mandelbottnen. Riv chokladen grovt och strö den och lingonen på bakelserna.