Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sugen på tacos? Med fisk på burk är det lätt att fixa god taco-middag med en tvist. Picklad rödlök och mangosalsa blir de perfekta tillbehören.
Picklad lök: Koka upp vatten och blanda det med sockret tills det löser sig. Blanda i ättikan. Låt kallna. Skala och skiva löken. Häll lagen över löken och låt kallna. Låt marinera i cirka 1 timme.
Salsa: Skala gurkan slarvigt och skär den i tärningar. Dela, kärna ur och finhacka pepparfrukten. Hacka koriander. Blanda gurka, pepparfrukt, koriander och mango i en skål. Blanda i limesaft och låt stå kallt i 40 minuter.
Kräm: Dela, kärna ur och gröp ur avokadorna. Mixa avokadoköttet slät med stavmixer. Tillsätt crème fraiche och mixa ihop. Smaka av med salt, peppar och limesaft. Ställ kallt i cirka 20 minuter.
Servering: Dela makrillfiléerna i mindre bitar och servera dem med picklad lök, mangosalsa och avokadokräm i bröd tillsammans med skivad jalapeño, koriander och limeklyftor. Servera salt vid sidan av.