Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på majsplättar med avokado och keso. Plättar är alltid populärt, här med guldgul majs och keso i smeten.
Lägg majsen i en kastrull och häll på vatten så att det täcker. Koka upp och dra kastrullen åt sidan.
Blanda mjöl och salt i en bunke. Knäck i äggen och tillsätt gräddfilen. Vispa ihop till en jämn, tjock smet.
Låt majsen rinna av i ett durkslag. Mixa den till ett grovt mos i en matberedare. Rör ner det i smeten.
Hetta upp smör i en stekpanna. Klicka ut plättar av smeten och stek dem ca 1 minut på varje sida. Servera varma med avokado och Keso.
Tips! Lite bakpulver i smeten gör att plättarna lyfter till oanade höjder!