Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kycklingen kan även grillas i grillpanna eller stekas i stekpanna och sedan efterstekas i ugnen.
Ansa och skär zucchinin i ca 1 cm breda skivor. Pensla kycklingen med 1 msk olja och krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Krydda zucchiniskivorna med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Grilla kycklingen direkt runt om så att den får fin färg. Lägg den vid sidan av glöden och grilla indirekt tills kycklingen är genomgrillad, 70° innertemperatur, beräkna ca 20 min. Grilla zucchiniskivorna direkt ca 2 min på varje sida.
Paprikadressing: Låt paprikan rinna av. Mixa den med olja, vinäger och honung. Krydda med salt.
Skär brödet i riktigt tunna skivor. Stek dem i 2 msk olja i en stekpanna på båda sidor tills de fått fin färg.
Ansa haricots verts och vaxbönor. Ansa och strimla sockerbönorna. Förväll bönorna i lättsaltat vatten ca 3 min. Låt rinna av.
Skala och finhacka löken. Skölj de vita bönorna med kallt vatten och låt rinna av.
Skär kycklingen i breda skivor. Blanda bönor, zucchini, krutonger och lök på ett fat. Ringla över 1 msk olja. Lägg på kycklingen och servera med paprikadressingen. Garnera med timjan.