Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fina majsprickar och kryddig smak finns i dessa lättgjorda nötbiffar. Gör biffarna hemma, frys in och ta med i kylväskan. Gröna ärter ger fin färg och härlig smak till moset. Paprikahalvorna steks i ugnen innan de fylls med ärtmoset så att de får en fin sötma.
Blanda fiberhavregryn och vatten i en bunke, låt stå ca 10 min.
Sätt ugnen på 225°.
Tillsätt färs, majs och kryddor till havregrynen. Arbeta ihop färsen så att den känns smidig och ganska fast. Forma färsen till biffar.
Smält smöret i en ugnsform, lägg i biffarna. Stek mitt i ugnen ca 15 min, vänd biffarna en gång under stekningen.