Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mackor med feta- och philadelphiaröra

Det här är riktigt mumsiga mackor!

Mackor med feta- och philadelphiaröra
Mackor med feta- och philadelphiaröra
Mackor med feta- och philadelphiaröra
Annika Broman

Ingredienser

  • 0,5lantbröd

Feta- och philadelphiaröra

  • 150 gfetaost
  • 150 gphiladelphia
  • 1,5 dlcrème fraiche
  • salt
  • peppar

Fyllning

  • 0,5 litenfänkål
  • 1apelsin
  • 0,5rödlök
  • salladsblad
  • 150 gfänkålssalami- eller annan salami

Gör så här

  1. Skär brödet i skivor och dela varje skiva en gång.

  2. Blanda fetaost, philadelphia, crème fraiche, salt och peppar till en röra.

  3. Skär fänkålen i riktigt små bitar och apelsinen i skivor. Skär rödlöken i halvmånar.

  4. Lägg ett salladsblad på hälften av brödskivorna. Toppa med en klick av röran, 2-3 skivor salami, fänkål, apelsin och rödlök. Lägg på de övriga brödskivorna som lock och tryck ihop dem något. Plasta gärna in mackorna så att de inte torkar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök