Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här kombinationen är också mycket bra i en wrap. Gurk- och sparrissalladen är ett utmärkt tillbehör till stekt kyckling, fisk eller annat stekt kött.
Vinägrett: Blanda ihop ingredienserna till gräddvinägretten. Ställ i kylen så länge.
Sallad: Bryt av den nedre delen på sparrisen. Koka den ca 5 min i lättsaltat vatten. Spola i kallt vatten för att avstanna kokningen. Skär sparrisen i ca 2 cm långa bitar.
Skala och halvera gurkan på längden och kärna ur med en liten sked. Skär gurkan i bitar. Strimla salladslöken och hacka rädisorna grovt. Lägg grönsakerna i en skål och häll över gräddvinägretten. Låt stå i kylskåpet ca 30 min.
Bre bröden med smör. Kärna ur och skär paprikan i ringar. Lägg salladsblad, paprika och pastrami ovanpå. Skeda gurksalladen över och lägg ihop bröden.