Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök
Läs mer:
Toast Skagen med löjrom – bästa receptet
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Underbar pizza som du kan variera med stenbitsrom eller forellrom. Perfekt till festen, helgen eller nyårsmiddagen, gärna med något bubbligt i glaset.
Sätt ugnen på 225-250 grader.
Lägg pizzabotten på en plåt med bakplåtspapper.
Blanda smetana och ost i en bunke och bred på pizzan, spara en kant runtom. Grädda i mitten av ugnen 10-15 minuter eller tills pizzan fått fin färg.
Ta ut pizzan och låt den svalna ca 5 minuter. Klicka på gräddfil och löjrom. Strö över rödlök, gräslök och dill.
Skär citronskivorna i små bitar och lägg på pizzan.
Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök
Läs mer:
Toast Skagen med löjrom – bästa receptet