Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lyxiga kantarellsmörgåsar med dill

Smörstekt bröd toppat med knaprigt stekta kantareller.

Lyxiga kantarellsmörgåsar med dill
Lyxiga kantarellsmörgåsar med dill
Lyxiga kantarellsmörgåsar med dill
Foto: Eva Hildén

Ingredienser

  • 0,5baguette
  • smör- till stekning

Topping

  • 300kantareller- färska och små, rensade, ca
  • salt
  • peppar
  • smådillvippor

Till servering

  • flingsalt
  • 2 dlcrème fraiche

Gör så här

  1. Skär baguetten i 6 skivor. Bred smör på båda sidor av brödskivorna och stek dem gyllenbruna på mellanstark värme.

  2. Stek kantarellerna knapriga i smör. Salta och peppra.

  3. Toppa bröden med svamp och dillvippor. Smula över flingsalt. Servera gärna med en klick crème fraiche.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök