Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på lyxiga chokladbollar. Alla älskar chokladbollar så varför inte testa den här lyxiga varianten med äkta choklad. Variera genom att göra stora och små bollar, precis som du vill ha dem.
Koka upp grädden i en liten släpplättpanna. Lägg i chokladen, ta pannan från värmen och rör om tills chokladen smält.
Mixa ihop smör, florsocker och muscovadosocker i en matberedare monterad med en kniv. Mixa in kaffe. Tillsätt chokladen och mixa ihop. Lägg chokladmassan i en bunke.
Krossa havregrynen snabbt i matberedaren monterad med en kniv utan att de finfördelas. Blanda havregrynen med chokladmassan. Forma smeten till runda jämna bollar. Rulla dem i pärlsockret. Förvara kallt.
Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök