Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Hemgjord kräm är så otroligt gott. Speciellt med rabarber och jordgubbar.
Skär rabarbern i bitar och stora jordgubbar i halvor. Lägg rabarber och jordgubbar i en kastrull tillsammans med socker och vatten.
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur det mesta av fröna. Tillsätt vaniljstång och frön till kastrullen.
Låt alltsammans koka tills rabarbern är mjuk, det tar 10-15 minuter.
Dra av kastrullen från värmen. Blanda potatismjöl och vatten till en redning och häll den i en fin stråle samtidigt som du rör.
Sätt tillbaka kastrullen på plattan och låt krämen få ett uppkok. Servera krämen kall eller ljummen med mjölk eller grädde.
Recept från Mitt kök