Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Här är en riktigt smakrik bär- och fruktsallad med ljuvliga smaker av vanilj, konjak och citron. En helt perfekt avslutning på en middag.
Lag: Skala av det yttersta skalet på citronen med en potatiskalare. Pressa saften ur citronen. Blanda alla ingredienser till lagen utom citronskalet i en kastrull. Koka ca 5 min. Blanda ner citronskal och låt kallna.
Skölj fikon och vindruvor. Dela granatäpplet och bryt isär och plocka ut kärnorna. Halvera fikonen, blanda med druvor, granatäppelkärnor och lätt tinade bär.
Häll över lagen. Blanda försiktigt strax före servering. Servera med vispad crème fraiche och spröda flarn.