Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera lutfiskpuddingar i miniformat i ugnssäkra portionsformar. Ställ portionsformarna i en liten långpanna eller kakform, det blir då lättare att sätta in och ta ut dem ur ugnen.
Dela fisken i små bitar.
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ihop ägg och grädde i en bunke. Smaka av med salt och kryddpeppar. Vänd ner fiskbitarna försiktigt. Fördela massan i 6-8 smorda ugnssäkra portionsformar. Grädda i nedre delen av ugnen cirka 15 minuter eller tills smeten har stannat och puddingarna fått fin färg.
Skira smöret (smält smöret på ej för hög värme under omrörning).
Servera puddingarna med skirat smör, kryddpeppar och flingsalt.
Recept från Mitt kök