Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lövbiffsfräs i pitabröd

Recept på lövbiffsfräs i pitabröd. Som kebab men godare! Och enkelt är det.

Lövbiffsfräs i pitabröd
Lövbiffsfräs i pitabröd
Lövbiffsfräs i pitabröd
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 600 glövbiff
  • 1squash- (ca 300 g)
  • 4pitabröd
  • 2tomater
  • 1 mskolivolja
  • 1 tsksalt
  • 2 krmsvartpeppar- nymald
  • 8feferoni

Sås

  • 2 dlturkisk yoghurt
  • 1 mskolivolja
  • 1vitlöksklyfta
  • 2 krmsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Sås: Blanda yoghurt och olja. Skala och pressa i vitlöken. Krydda med salt och peppar.

  2. Strimla lövbiffen. Ansa och strimla squashen.

  3. Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen. Skiva tomaterna.

  4. Stek lövbiff och squash i olja i en stekpanna ca 3 min under omrörning. Krydda med salt och peppar.

  5. Fördela lövbiffsfräset i pitabröden och toppa med sås, tomater och feferoni. Servera genast.

Vad tyckte du om receptet?