Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lättlagade burgaren på lövbiff och gorgonzola. Allra godast varm eller ljummen – hugg in genast!
Dela bröden på mitten och varje halva på längden. Stek dem gyllenbruna i olja.
Lägg ut lövbiffarna en eller två i taget och strö på peppar och salt. Stek dem på hög värme ca 1/2 minut på ena sidan. Vänd dem och stek andra sidan. Lägg samtidigt på en bit gorgonzola (ca 30 g) ovanpå köttet. Stek ca 1/2 minut och vik ihop lövbiffen.
Lägg biffen på den undre brödhalvan. Lägg på strimlad lök, chutney och sallad. Toppa med den övre halvan. Maten är klar!