Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 15g
Protein: 42g
Kolhydrater: 0g
Recept på lövbiff med pepparrot och purjopotatis. Riv pepparroten direkt över rätten så den inte tappar i sting och smak. Servera på varma tallrikar.
Skala potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
Skär purjolöken i bitar. Låt den koka med potatisen sista minuten. Häll av vattnet och stöt sönder potatisen med en gaffel.
Salta och peppra lövbiffarna på båda sidor. Stek dem i smör i het panna ca 1 minut per sida.
Lägg dem på varma tallrikar, lägg en äggula på varje och riv sist över pepparrot. Servera med purjolökspotatisen.
Foto: Ulrika Pousette
Lövbiff-med-pepparrot-och-purjopotatis