Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här rätten innehåller lök, grön paprika och selleri – en vanlig bas i kreol- och cajunrätter. Servera gärna aioli och ett gott bröd till.
Skala och hacka löken grovt. Kärna ur paprikan och skär den i bitar. Skiva sellerin tunt. Hacka vitlöken fint.
Fräs löken i smör i en stekpanna eller en gryta. Lägg i paprikan, sellerin och vitlöken. Häll på tomatsåsen och cocktailtomaterna. Koka upp och tillsätt, tabasco och kajennpeppar.
Rör ut maizenan i lite kallt vatten och red av tomatsåsen så att den blir mer tjockflytande och krämig. Smaka av med salt.
Skala räkorna och lägg i, spar några till garnering.
Servering: Garnera med hela räkor och servera med lime och selleriblad.
Recept från Mitt kök