Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lyxigt, superenkelt och gott tilltugg med chips och löjrom. Välj rom efter tillfälle; löjrom är lyx, sikrom mellan, tångkaviar vego. Löjrom eller sikrom spritsas ut över chipsen. Används tångkaviar är det bättre att klicka ut rommen bland chipsen. Grönkål eller broccolipulver finns i större butiker på hälsokosthyllan. Pulvret ger dels fin färg och en försiktig smak av kål, men kan givetvis uteslutas.
Fyll smetana och löjrom i två små spritspåsar.
Fördela hälften av chipsen på en tallrik. Spritsa över hälften av smetana och löjrom. Strö på hälften av gräslöken. Lägg på resterande chips och spritsa över resten av löjrommen och smetanan.
Strö över resterande gräslök och pudra över grönkåls- eller broccolipulvret.